Monday, July 21, 2014

Duit Bunian Aishah


“DUIT BUNIAN TANDA TANGAN AISHAH UNTUK DIMAHARKAN”


MAHAGURU AGUNG GRANDMASTER KI AGENG PAMUNGKAS (GM IDRISMAN)

Alhamdulilah,
Penemuan amat menakjubkan,
      Memang duit-duit bunian tanda tangan Aishah amat-amat-amat dicari –cari oleh segelintir jemaah “proses tarik duit” dana alam ghaib untuk dibuat pertukaran dengan alam ghaib(alam bunian) dengan nilai pertukaran antara RM100juta –RM1000juta.
Keunikan duit tanda tangan aishah yang ada dalam simpanan Mahaguru adalah seperti berikut:-
-Setiap helaian duit-duit ini akan mempunyai Chop Mohor Ghaib Bank Negara Bunian,Gunung Jerai,kedah”.
-Setiap helaian duit-duit ini  akan mempunyai  “No Siri Ghaib Bank Negara Bunian.”
-Setiap helaian duit-duit ini  akan mempunyai Chop Mohor  Mahkota Bunian” yang dipakai oleh Tuanku Yang Dipertuan Agung.
-Setiap helaian duit-duit ini akan mempunyai  “Chop Mohor Paduka Penjaga Bank Dana Ghaib Kerajaan Bunian,Gunung,Jerai.Kedah”.
-Setiap helaian duit-duit ini juga  akan mempuyai tulisan Arab  ghaib  “KUN FA YA KUN.”
              Semua ciri-ciri ajaib duit –duit ini tidak dapat dipamerkan dalam web ini sebagai menghormati perjanjian mahaguru dengan Raja Bunian Kerajaan Bunian Gunung Jerai,Kedah.agar ciri-ciri ghaib duit-duit bunian tandatangan aisah ini dirahsiakan.

           Mungkin anda tertanya-tanya, mengapa pihak  mahaguru sendiri tidak menggunakan duit-duit bunian tandatangan aishah ini untuk dibuat proses “tarik duit”,jawapannya ialah pihak “Paduka Raja Bunian Kerajaan Bunian Gunung Jerai,Kedah” melarang pihak  mahaguru daripada terlibat dalam proses “tarik duit” ini  dan pihak mahaguru hanya dibolehkan mendapat rezeki berkenaan duit-duit tersebut melalui proses dimaharkan sahaja dan separuh dari wang mahar tersebut harus pihak mahaguru sedekahkan kepada anak yatim dan juga fakir miskin,Hanya pemilik duit-duit ini yang baru bersama jemaahnya sahaja yang akan mendapat rezeki melalui pertukaran dengan “Dana Ghaib Bank Bunian” ini.


DUIT-DUIT BUNIAN TANDA TANGAN AISHAH YANG HENDAK DIMAHARKAN

SET  DUIT TANDA TANGAN AIHAH DI TENGAH (RM1,RM2,RM5,RM10,RM20,RM50 DAN RM100) -DIMAHARKAN DENGAN HARGA RM200,000 SAHAJA. (Hanya terdapat satu set sahaja duit ini dipasaran)

KERTAS DUIT-DUIT INI ADALAH SAMA DENGAN KERTAS DUIT  KELUARAN BANK NEGARA MALAYSIA.(BUKAN KERTAS KULIT KIJANG PUTIH)SET TANDA TANGAN AIHAH DI TEPI (RM1,RM2,,RM10,,RM50 DAN RM100)-DIMAHARKAN DENGAN HARGA RM150,000 SAHAJA -.(Hanya terdapat satu set sahaja duit ini dipasaran)

KERTAS DUIT-DUIT INI ADALAH SAMA DENGAN KERTAS DUIT  KELUARAN BANK NEGARA MALAYSIA.(BUKAN KERTAS KULIT KIJANG PUTIH) BARANGSIAPA YANG BERMINAT BOLEHLAH MENGHUBUNGI PIHAK MAHAGURU UNTUK URUSAN SELANJUTNYA.

  MASTER PUTERI : 01136059328(whatsapp)       MAHAGURU :01116033328

SEKALUNG KATA DARIPADA PIHAK MAHAGURU,

“INILAH JALAN  MUDAH MENJADI KAYA-RAYA DENGAN CARA MENGGUNAKAN DUIT-DUIT BUNIAN TANDA TANGAN AISHAH INI MELAUI PROSES TARIK DUIT DARI BANK DANA GHAIB KERAJAAN BUNIAN”

“DILUAR SANA TERDAPAT BEBERAPA ORANG GURU MAKRIFAT YANG MAMPU MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA UNTUK MENJADI JUTAWAN DALAM MASA SEKELIP MATA SAHAJA”-TUGAS ANDA CARI GURU-GURU TERSEBUT,PASTI ANDA AKAN KETEMUINYA”

“PERCAYALAH BILA ALLAH IZINKAN TIADA BENDA YANG MUSTAHIL,APA SAHAJA BOLEH BERLAKU”.
“CEPAT DAPATKAN SEGERA DUIT-DUIT BUNIAN TANDA TANGAN AISHAH INI”


“INGAT! HANYA ADA SATU SET SAHAJA DUIT SEBEGINI,SIAPA CEPAT,DIALAH YANG EMPUNYA”